Як та з чим носити труси-бразиліана з високою талією: корисні поради

Широку популярність трусики-бразиліана отримали завдяки комфортній посадці та універсальному фасону, що дозволяє носити білизну під будь-який одяг. Ще одна незаперечна перевага жіночих трусів з високою талією — здатність коригувати і можливість візуально підтягувати силует. Якщо ви ще не знаєте, де купити якісні жіночі трусики з високою талією, завітайте у каталог інтернет-магазину Indena: https://indena.com.ua/ua/g51787506-zhenskie-trusy-vysokoj.

Особливості мереживних жіночих трусів з високою талією

Бразиліана — труси з високою талією, які мають V-подібний крій і напіввідкриті сідниці. Це дозволяє їм мати комфортність сліпів і спокусливість бікіні. Мереживні жіночі труси з високою талією відшиваються з високоеластичних матеріалів, що забезпечує гарне прилягання по фігурі. Якщо мереживо об’ємне, надягайте білизну під вільний або облягаючий одяг із щільних тканин.

Комбіновані моделі жіночих трусів з високою талією поєднують у собі вставки еластичної бавовни або атласу з мереживом. Така білизна має оздоблювальні шви, тому підходить лише під одяг без щільного прилягання.

Переваги безшовних жіночих трусів з високою талією

Безшовні моделі нижньої білизни відшиваються з еластичних тканин, що дозволяє їм мати коригуючі властивості. Умовно в цю ж категорію потрапляють трусики із плоскими паяними швами, які утворюються під впливом високої температури та пресу. Така білизна максимально непомітна під світлими напівпрозорими тканинами.

Безшовні жіночі труси з високою талією будуть зручні під сукнями, спідницями прямого крою, а також брюками та джинсами з високою посадкою. У цьому випадку важливо правильно підібрати колір білизни.

Класичні жіночі труси з високою талією

Більшість моделей трусиків-бразиліана мають плоскі оздоблювальні шви та класичні сполучні. Якщо модель має досить широку бокову частину, білизна буде зручна для тих, хто веде активний спосіб життя та багато рухається, віддає перевагу вільним фасонам штанів з поясними резинками та шнурками.

Якщо розглядати білизну з погляду коригувальних здібностей, то висока посадка дозволяє візуально зменшити обсяг талії, а також приховати боки. Однак пам’ятайте, що трусики-бразиліана відкривають сідниці на третину і не здатні коригувати цю зону. Для більшої корекції варто обрати закриті шортики.